Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Nye hjem søges!

Hedvig's Rotterede har taget en lille gruppe unge hanner i pleje, da deres ejer af personlige årsager ikke kan beholde dem. Drengene er passet godt og skønt ingen af dem er med opdrætterbaggrund er de super dejlige og charmerende.

Sammen med de sidste to hanner fra Det Franske Plejekuld søger disse drenge nu nye gode hjem.

Grundet deres alder må jeg insistere på at drengene kommer ud mindst to og to fra de grupper de går i nu, da jeg tidligere har set hanner i denne sårbare alder reagere meget voldsomt på at deres omgivelser, gruppe og alting ændres. Altså vurderer jeg at det er en fordel for både dyr og mennesker hvis de følges med nogen de kender, så skiftet gøres så let for dem som muligt. Det gør dem oplagte som første rotter i et nyt hjem eller en ny gruppe.

Da jeg selvfølgelig er interesseret i at drengene får varige gode hjem, hjælper jeg gerne med al den råd og vejligning der måtte være behov for. Skriv til mig hvis der er noget I er i tvivl om, så tager vi en snak om det!

Hjem før pris.

Præsentation af drengene

Nesnej - Hjem fundet!
Formodet black berkshire husky. Fra september 2017. Ukendt avler. Går i plejegruppen.
Nesnej og Nitram er så vidt vides brødre.

Nesnej lader til at være den lille bandes leder. Han er altid forrest til lågen, og var den første til at blive helt tryg hjemme hos mig. Han er fadet til smuk jævn lysegrå, og har en helt symmetrisk huskytegning. En super charmerende og sød kælepotte.

Nitram - Hjem fundet!
Formodet black berkshire husky. Fra september 2017. Ukendt avler. Går i plejegruppen.
Nitram og Nesnej er så vidt vides brødre.

Nitram er en kvik og skøn fyr. Han er fadet med det smukkeste spil i farven, og har en sjov atypisk todelt huskytegning. Der er noget mere fart på end hos Nesnej, men ikke mindre charme. Masser af nysgerrighed og eventyrlyst.

HH Obelix - Hjem fundet!
Black berkshire. Fra 24. september 2017. Det Franske Plejekuld. Går i plejegruppen.

Obelix er er en super flot og lidt forsigtig fyr. Selvom han bestemt ikke er mindre end de andre, har han det fint med at lade dem bestemme, og putter hellere bare i en lun køje. En rigtig nussefrans og skuldertot.

HH Trubadurix - Hjem fundet!
Agouti berkshire husky. Fra 24. september 2017. Det Franske Plejekuld. Går i plejegruppen.

Trubadurix har det forkromede overblik. Han sidder rigtig ofte højt i buret og holder styr. Der er totalt ro på, han har fødderne solidt plantet, og lader sig ikke sådan hylle ud af den.

Batman - Hjem fundet!
Formodet black banded husky. Fra september 2017. Ukendt avler. Går i plejegruppen.

Batman er en utroligt sød og lidt følsom fyr. Han bliver let påvirket af forandringer og uro omkring sig, men når hans verden er stabil og forudsigelig er han en kælen og legesyg fyr. Batman er stadig ret mørk, han fader markant langsommere end Nesnej og Nitram.

HH Senilix - Bliver her
Agouti berkshire husky. Fra 24. september 2017. Det Franske Plejekuld. Går i min drengegruppe.

Senilix er en fremadsøgende og tilpasningsdygtig fyr. Han forholder sig neutralt mellem de store drenge, og putter gerne i midten af en stor bunke. Han har helt styr på at mennesker er dem der kommer med lækkerier.

Skal se at få taget nye billeder. Senilix er fadet nogenlunde ligesom Trubadurix.

HH Armamix - Bliver her
Black hooded mm med headspot. Fra 24. september 2017. Det Franske Plejekuld. Går i min drengegruppe.

Armamix er super glad for mennesker, men har lidt sværere ved de store drenge der gerne vil bestemme over ham. En frisk og smuk lille skid, der har sine egne meninger og ikke finder sig i noget.

Armamix er selvfølgelig også vokset. Skal se at få taget nye billeder.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen