Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


HH's Plejekuld

Den 19. september 2017 kom søstrene Napoleon og DeGaulle herhjem. DeGaulle var drægtig, og fødte d. 24. september 10 unger - Det Franske Plejekuld.

Ungerne får som ved mine sidste plejekuld kendenavnet "HH". For at sikre ungerne kommer til gode hjem, og som kompromis da deres baggrund er ukendt, vil ungerne koste 100kr/stk.

Jeg har endnu ikke besluttet hvilke af pigerne og ungerne der bliver her, men forventer at forelske mig i en eller flere som jeg plejer. Som udgangspunkt er de dog alle mulige at adoptere, så spørg hvis der er nogen du er interesseret i.

Alle spørgsmål er velkomne. Skriv til mig på mail (rotterede@hoshedvig.dk) eller på facebook (Hedvig's Rotterede).

Klik på billedet eller kuldets navn, for at læse mere

Det Franske Plejekuld

8.2 Black og agouti, hooded, berkshire, husky.
Tre potentielle fæ:dre.

Født hos mig 8.3.2014.

Tema: Gallerne fra Asterix.Den 19. februar 2014 overtog jeg to mødre med kuld og en drægtig hun (der viste sig at være to drægtige hunner) fra en foder-/kæleavler, der med kort varsel skulle af med alle sine dyr. Jeg valgte at tage dyrene hjem, da jeg synes de fortjener en chance, som jeg tror på jeg kan give dem. Derudover håber jeg selvfølgelig at der er nogle interessante og egnede unger i kuldene, i forhold til både mit eget og andres opdræt.

Både mødre og unger søger som udgangspunkt nye hjem, når ungerne er fravænnede. For at sikre ungerne kommer til gode hjem, og fordi jeg kommer til at lægge en del arbejde i dem mens de er her, vil ungerne koste 100kr/stk. At de ikke koster mine "normale" 200kr skyldes at deres baggrund er så ukendt, og jeg derfor ikke kan vide hvad der ligger i dem. Desuden ønsker jeg ikke, at nogen skal kunne få den tanke, at jeg gør dette for at tjene penge.

Ingen af mødrene skal have flere kuld efter disse, hvorfor jeg er åben for særarrangementer omkring dem. De skal bare have gode trygge hjem, hvor de kan nyde tilværelsen.
Info om mødrene findes under deres respektive kuld.

Jeg har valgt at give alle ungerne kende-navnet "HH", for at gøre det muligt at genkende og følge dem. Det virker ligesom et opdrætternavn, men uden at påstå de er fra mit opdræt. Ligeledes har jeg lavet et købsbevis til ungerne, med deres info og en opfordring til at opdatere mig om ungernes udvikling, med henblik på at vi kan hjælpe hinanden med at lære familierne godt at kende, på godt og ondt.

Alle spørgsmål er velkomne. Skriv til mig på mail (rotterede@hoshedvig.dk) eller på facebook (Hedvig's Rotterede).

Klik på billedet eller kuldets navn, for at læse mere

HH Cinnamon-kuldet

5.2 Cinnamonbærere. Far/fædre ukendte.

Født hos mig 8.3.2014.

HH Blue-kuldet

2.6 (fire faldet fra) Blue agouti (?) self dumbo

Født hos mig 22.2.2014.

HH Krølle-kuldet

7.5 Russianbluebærere. Indeholder bl.a. headspot, kyssepletter og sandsynligvis husky.

Estimeret fødselsdato 5.2.2014.

HH Adoptiv-kuldet

3.1 Adopteret af Skalde, forældre ukendt. Indeholder bla. dobbeltrex.

Der er usikkerhed om kuldets alder, men de er senest født 1.2.2014.

HH Skalde-kuldet

4.2 Fuzz dumbo

Der er usikkerhed om kuldets alder, men de er senest født 1.2.2014.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen