Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Hobbyopdræt

Som lille hobbyopdrætter, er det vigtigste for mig, at mine rotter stortrives som de kæledyr de er. Det vil sige, at jeg kun vælger at få unger på helt perfekte forældre, med super temperament og helbred.

Som udgangspunkt følger jeg de almindelige retningslinier for tamrotteavl i Danmark. Dem kan du finde under "Info om avl og opdræt" i biblioteket herunder.

Jeg har stor fokus på, at totterne får en masse opmærksomhed. Både voksne og unge. De små skal ud og møde verdenen, og lære at der ikke er noget at frygte. De skal håndteres og udfordres, mens de er modtagelige og frygtløse, så de er klar til at møde den store verden, når de flytter hjemmefra.

Læs under "Køb og Kontakt" hvordan reservation og salg foregår hos Hedvig's Rotterede.

Kuld

Klik på titlen, for at se listen over kuld fra Hedvig's Rotterede. Øverst findes tidligere og nuværende kuld, og derunder planlagte/overvejede kuld. Kuldene er listet efter fødselsdato, med glidende overgang mellem tidligere og nuværende.

HH's Plejekuld

Ind imellem vælger jeg at hjælpe totter i uheldige situationer. Jeg har et princip imod at støtte mennesker der ikke behandler deres dyr ordentligt, også selvom det betyder at ikke alle dyr bliver reddet. Men i nogle situationer handler det om rent uheld, uvidenhed, eller der er andre omstændigheder der betyder at jeg kan hjælpe nogle dyr, uden at støtte mennesker der ikke fortjener det. Ind til videre har det primært drejet sig om drægtige hunner og hunner med unger, hvorfor denne side med overblik over plejekuldene er oprettet.

(Jeg hentyder i ovenstående til, at det at redde dyr fra dårlige avlere, dyrehandlere el.lign. bare vil give dem økonomisk mulighed og encitament til at fortsætte med flere dyr)

Bibliotek

Jeg har efterhånden lavet en del små infostykker, til hjælp eller opslagsværk, for både nye og gamle indenfor tamrotter. I biblioteket her finder du både en grundlæggende pasningsvejledning, en guide til fænotyper hos tamrotter, en indføring i genetik (ny version på vej) og forskelligt andet.

Hvis der mangler noget, du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, eller du stadig er i tvivl, er du meget velkommen til at skrive til mig. Mailadresse og link til facebookside finder du under kontakt.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen