Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Mit navn er Astrid

..og jeg er fra december 1987. Jeg har haft tamrotter siden april 2010, men har læst og lært om dem, længe før det. Den eneste grund til at jeg ikke fik rotter tidligere er, at min mor ikke ville have dem i sit hjem - så jeg måtte vente til jeg fik mit eget.
I ventetiden har jeg desuden taget grundforløbet til dyrepasseruddannelsen, hvor jeg også lærte det grundlæggende om pasning og håndtering af laboratorierotter.

Jeg er studerende og læser til fysioterapeut på University College Sj. i Roskilde. Har du lyst til at møde tamrotter i virkeligheden, se nogle forskellige typer, forskellen på hanner og hunner, eller bare få en snak og stille nogle spørgsmål, er du altid velkommen. Skriv en mail, så finder vi på noget.

Jeg er vokset op på landet, omgivet af dyr og natur. Jeg har passet høns og katte siden før jeg kan huske, og har haft kanin og marsvin mens jeg boede hjemme.

Før jeg startede i skole, fortalte min mor mig om hvordan farver og aftegninger nedarves hos køer, i et eksempel med sortbrogede og røde helfarvede. Jeg kan stadig huske tegningen hun lavede, og arvelighedslære har altid virket aldeles logisk for mig, uanset hvormeget andre omkring mig har kæmpet med det. Det må jeg vel takke min mor for.
Generelt er jeg rigtig glad for naturvidenskab, så at kunne blande min tamrottehobby med en bunke genetik er kun et plus for mig.

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen