Velkommen Lidt om Mig Tamrotterne Opdræt Køb og Kontakt


Kontakt til Reden

Hedvig's Rotterede ligger nær Mørkøv på Vestsjælland.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, med spørgsmål, kommentarer eller andet, på: Rotterede@HosHedvig.dk
Du kan desuden følge Hedvig's Rotterede på Facebook.


Unger fra Hedvig's Rotterede koster 200kr.
Jeg forbeholder mig retten til at afvise købere, og til at bestemme i hvilken rækkefølge købere får lov at vælge unger fra mine kuld.

Reservation og køb af unger

Når en planlagt parring bliver offentliggjort, er det muligt at blive skrevet op til en unge. Denne opskrivning er på ingen måde bindende, men jeg forventer dog, at man ikke bare lader sig skrive op, uden et reelt ønske om, og mulighed for, at købe en tamrotte.

Du kan blive skrevet op ved at henvende dig til mig via mail (se ovenfor). Fortæl gerne lidt om dig selv og dit rottehold, eller tanker derom, hvis du er ny rotteejer. Kender jeg dig ikke på forhånd, vil jeg muligvis have nogle spørgsmål, og jeg håber du forstår, at jeg blot ønsker at sikre mig, at ungerne herfra vil få det godt.

Når ungerne er født, og når en vis alder (typisk to-tre uger), vil alle på listen blive kontaktet, med henblik på at vælge den/de unge(r) de vil købe. Som udgangspunkt får købere lov til at vælge i den opskrevne rækkefølge, men jeg forbeholder mig retten til at ændre rækkefølgen til fordel for samarbejdspartnere og lignende. Er det ikke muligt at få kontakt til køber indenfor et almindeligt accepteret antal dage, vil turen gå videre til den næste på listen.

Alle kuld fra Hedvig's Rotterede får et kuldtema, hvorfra ungernes navne skal vælges. Købere vælger selv deres ungers navne, men kan dog ikke vælge et navn der allerede er valgt af en anden. Navnet kommer til at stå på købsaftalen, og er det navn der skal bruges på stamtavle osv. hvis det bliver relevant, for at tamrotten kan identificeres korrekt. Hvad ungen kaldes hjemme til hverdag er selvfølgelig helt op til køber selv.

Stamtavle og/eller pasningsvejledning kan medfølge efter ønske. Bruger du et andet foder end jeg gør, vil ungen (/ungerne) selvfølgelig få en lille madpakke med, til de første dage.

Tamrotter fra Hedvig's Rotterede sælges med en købsaftale, som herunder kan hentes som pdf. Købsaftalen har til formål at sikre at der holdes kontakt mellem køber og opdrætter. Den forpligter begge parter til at holde den anden opdateret om alvorlig sygdom, temperamentsændringer og andet relevant.

Købsaftalen

Er du under 16 år, skal jeg have forældre eller værges samtykke på, at du må få tamrotter, og at de påtager sig ansvaret. Jf. Dyreværnsloven kap. 3 p. 19.

Dyreværnsloven

HosHedvig - Copyright © 2010 | Design af Astrid Loft Hansen